Om Radio P5 Telemark

På Radio P5 blir du oppdatert på nyheter, vær og trafikk og vi spiller hits, nesten hele tiden! Radio P5 er den største lokalradioen i Telemark fylke, og er lokalisert i sentrum av Notodden. Vi overtok Radio Notodden 5. mars 2012 og vi er en liten gjeng på totalt 4 stykker som drifter radioen på frivillig basis. Daglig leder for radioen er Frode Stian Andersen.

 

Programutvalget er variert, fra nyhetssendinger, musikkprogrammer, sportssendinger inklusive live overføring av fotballkamper, rally etc, radiobingo, debattprogrammer med mer.

 

 

Vi setter pris på at du lytter til Radio P5 Telemark, og vi gjør vårt aller beste hver dag for å gi deg den beste musikken og de beste programmene. Grunnet strenge regler er det begrenset med markedsinntekter hos oss, så vi er veldig takknemlig for våre trofaste lyttere. Vi ser det slik at dersom vi ikke underholder deg som lytter, gjør vi ikke jobben vår.  Vår største styrke og mest naturlige talerør er kommunikasjon, og vi bruker dette til å øke bevisstheten rundt saker vi mener er viktige.

Dekningsområde for Radio P5 Telemark

Radio P5 Telemark har to sendere som sender på to frekvenser samtidig og gir et dekningsområde som dekker hele Telemark-regionen. Kanalen er tilgjengelig både i Bø, Notodden, Nome og Sauherad. Den ene senderen står plassert i Notodden og har frekvens FM 99,3. Den andre senderen står plassert på Lifjell med frekvens 88,5FM og dekker Bø, Nome og Gvarv i Vest-Telemark.

 

I tillegg har Radio P5 Telemark etablert et lokalt DAB-nett for nedre deler av Telemark. Nettet dekker omlag 130.000 potensielle lyttere i nedre Telemark og Grenland. Radio P5 Telemark har søkt og fått konsesjon for to DAB-områder i fylket, og planlegger nå utbygging av ett område i første omgang.

 

Med denne utvidelsen kan du med andre ord høre på oss gjennom din gamle FM-radio, via din nye DAB-radio i bilen eller på internett via en nettspiller som har P5 Telemark på listen sin.

Jobbe i P5 Telemark?

P5 Telemark er en nisjeradio hvor stor deler av virksomheten drives på frivillig basis. Vi ønsker svært gjerne flere frivillige som ønsker å jobbe med radioen, være seg programledere, programassistenter, produsenter, administrasjonsmedarbeidere med mer.

 

Vi setter få begrensninger for hva som kan settes opp på vårt allsidige sendeprogram, så om du har en spesiell interesse som du ønsker å få på luften, så er det bare å ta kontakt.

 

Vi er en liten gjeng, så du vil få et veldig godt innblikk i alle aspekter med radio, som vil være en svært verdifull erfaring dersom du ønsker videre i bransjen.

 

Arbeidsoppgaver

  • Hjelpe til med planlegging av det ukentlige radioprogrammet
  • Overvåke radiostudio mens teamet er på luften
  • Være presentatør / DJ under program
  • Hjelpe til med markedsføring og PR
  • Jobbe i administrasjonen

 

Det er også mulig å ende opp med å bli programleder på P5 Telemark, dersom vi ser at du har de rette egenskapene for denne jobben.

 

En programleder har som oppgave å presentere live eller innspilt show, med eller uten manuskript. Hos oss skriver man skript og lenker selv, det er en meget selvstendig jobb med mye ansvar. Man kan gjennomføre intervjuer med bidragsytere i et studio eller over telefon, håndtere debatteR, eller være vert for live-arrangementer. Man skal kunne operere ulike radiostudioer, og ta opp lyd både i studioer og på lokasjoner ute i felten.

Privacy Policy