Podcast: Døgnflue eller utfordrer til tradisjonell radio?

Noen sier at podcasting er den nye måten å blogge på. Imidlertid er det fortsatt mange hindringer for at podcasting blir så enkelt som blogging … fordi la oss innse det, blogging er like enkelt som å skrive. Når det er sagt, ettersom podcast-teknologien forbedrer seg og muligheten til å streame og høre på hvor som helst blir mer vanlig, vil podcasting ha en lys fremtid.

iTunes

Ifølge iTunes er det over 250 000 podcaster tilgjengelig hos dem, og du kan høre på deres tjeneste på mer enn 100 språk. Det er ikke så lett å få podcasten din publisert på iTunes, så det sier mye. Tekniske løsninger som iTunes er nødvendig for å hjelpe podcast-utviklere til å tjene penger og øke antall publikum.

Streaming-teknologi

Hvis du har prøvd å høre på podcaster på din enhet, vet du at det noen ganger går som smurt. Det er bare å trykke på en knapp, så starter podcasten. Det avhenger av hvor sterk din WiFi er og hvor god dekning du har. Etter hvert som teknologien blir bedre, vil det bli flere podcaster, og hvis du gjør din super profesjonell, vil den kanskje skille seg ut.

Opptaksteknologi

Barrieren for å lage en podcast blir lavere og lavere. I dag kan de fleste bruke sin bærbare datamaskin for å lage en podcast med ingenting annet enn et stille rom for å gjøre det. Men ved hjelp av teknologi som Audacity.com vil det høres mer profesjonelt ut.

Multitasking

Uansett vitenskapen som er involvert i multitasking, liker folk fortsatt å gjøre det. Podcaster er perfekte å lytte til mens du kjører, mens du er på løpetur, og mens du går på en tredemølle. Hvis du kan gi ut en podcast som hjelper publikum på en eller annen måte, gjør noe enklere eller mer utholdelig, treffer du spikeren på hodet.

Søkemotorer

I dag er det søkemotorer laget for podcaster og radio. Dette er en flott ting for å hjelpe publikum til å finne deg. Det hjelper deg å filtrere innhold og til og med stoppe, hoppe over og lagre de tingene du liker. Denne typen teknologi kan gjøre podcaster enda mer populære.

Inntjeningspotensiale

Det kan være vanskeligere å tjene penger på en podcast enn et nettsted eller en blogg, men det er veldig gjennomførbart. Du kan selge reklameplasser direkte til folk som ønsker å selge noe til publikum, men du må ha en veldig populær podcast for å oppnå det. Imidlertid er stedet for å tjene penger via eget produkt eller tilknyttede kampanjer under showet.

Stitcher

Sticher er en app som hjelper deg med å høre podcaster på en hvilken som helst enhet på forespørsel. Du kan få en annonsefri versjon ved å betale for et medlemskap. Dette er en fin måte å få showet ditt lyttet til oftere. Den er programmert ved hjelp av RSS-feeder, så alt du gjør er å gi dem feedet, og de laster det raskt ned, og publikum kan spille det over mobil eller i bilen. Jo lettere vi kan gjøre det for folk å finne podcaster og høre dem, jo mer populære blir de.

Som du kan se, er fremtiden for podcasting fantastisk, hvis du har en ide til en podcast, bør du ikke utsette å lage den. Å komme inn nå, sørger for at du får flere lyttere, og flere lyttere vil gi mer trafikk og mer penger for bedriften din.

Privacy Policy